Незалежна громадсько-політична газета

Земляки-погорільці просять про допомогу

БезымянныйПожежа — велике лихо, яке завжди приходить неочікувано. 4 лютого у Наталії та Валерія Деркачів, які родом із нашого району, але нині мешкають у селі Жабка на Ківерцівщині, згорів дім з усім майном. Молода сім’я у цю холодну пору лишилася без даху над головою.

На попіл перетворилися техніка, меблі, всі пожитки, які роками наживалися важкою працею. Згоріла й нова душова кабіна, яка ще навіть була запакована. Зі вцілілого — лише іконка, деякі вазони і домашні равлики, які були у відеречку. Благо, що у домі під час займання нікого не було, напередодні того злощасного дня подружжя разом зі своїм єдиним синочком-першокласником їздило в Камінь-Каширський до родичів. У батька Наталії був ювілей — 50 років. Зазвичай вони відразу від батьків навідувалися спершу до дому. Але цього разу запізнювалися, тому спочатку завезли сина в школу, а самі — поспішили на роботу. Про пожежу дізналися від сусідів. А от де тепер їм жити, Деркачі ще поки й гадки не мають.
Валерій родом із Бузак, а Наталія народилася і виросла у Камені-Каширському. Але роботу вони мають у Луцьку. Щоб мати власний куточок, подружжя вирішило придбати невеличку дачну хатину. Вісім років тому взяли кредит і купили будиночок у селі Жабка. Залили фундамент, на нього гроші Наталія важкою працею заробляла у Польщі. Потім поступово почали розбудовуватися. Звели і другий поверх. Блоки чоловік Наталії теж узяв на виплату у себе на роботі.
За попередніми даними, вогонь виник через коротке замикання електромережі.
Родина Деркачів просить земляків допомогти у відновленні оселі. Гроші можна переказувати на картку “ПриватБанку” 4149497854826502 (отримувач — Деркач Наталія Володимирівна). Телефон мами Наталії, яка мешкає у місті Камені-Каширському, Лідії Василівни Гордійчук — 0989909251.
Олесь ФЕДОРОВИЧ.

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *