Незалежна громадсько-політична газета

Солодка передача на Схід

Без имени-1...Напередодні новорічних свят учні Камінь-Каширської школи-гімназії № 2, їхні батьки, а також вчителі навчального закладу підготували чудові гостинці для дітей, котрі мешкають у прифронтових населених пунктах сходу України (так званій “сірій зоні”). Завдяки старанням настоятеля міського Свято-Миколаївського храму отця Володимира Мицька спільно зібраний пакунок цукерок, іграшок і домашньої консервації успішно дістався місця свого призначення, принісши багато приємних споминів і веселого настрою знедоленим війною жителям луганського міста Попасна та донецької Красногорівки.

Другого січня у Попасній тамтешня волонтерка Ірина Крамаренко разом із помічником передала дарунки своїм маленьким землякам, завершивши цю естафету доброти. Згодом, коментуючи подію в соціальній мережі Фейсбук, жінка подякувала небайдужим українцям за безмежну сердечність. Вона зазначила при цьому, що “нас всіх має об’єднати любов до дітей, бо чужих дітей не буває! Всі діти мають бути щасливими! Кожен з них мріє про мир, тепло та увагу!”

А у Красногорівці підтримали і допомогли завершити розпочату волинянами благодійну справу патріотки Юлія Міркулова та Ольга Кицьманюк.

Олександр ПРИЙМАК.

НОВИНИ
Tagged
One comment on “Солодка передача на Схід
  1. Безмежно дякуємо за увагу до нашого життя,до дитячих мрій,за те,що знаходите час на добрі справи!Хай любов буде супровідником у наших спільних справах!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *