Незалежна громадсько-політична газета

У Раків Лісі змагалися спортивні родини

сЗгадаймо себе в шкільному віці: тих пустотливих малюків, яким найбільше за все на світі подобалося бігати, стрибати, ганяти м’яча – тобто весело та енергійно проводити дозвілля. А коли разом із нами гралися батьки, рівень позитивного настрою зростав до небачених висот. Ще б пак, адже будь-яка спільна “робота” у колі рідних татуся і матусі в радість, особливо, якщо мова йде про спорт. Днями у приміщенні ЗОШ села Раків Ліс найактивніші місцеві родини мали нагоду продемонструвати не лише фізичні вміння, а й випробувати кмітливість та силу духу. Тут для них провели свято “Тато, мама, я – спортивна сім’я”.

сс

Перед початком змагань з вітальним словом виступив директор школи Олександр Кузьмич і побажав спортивним родинам перемог. Не побоялася взяти участь у змаганнях і продемонструвати готовність до подолання різноманітних спортивних випробувань батьки учнів 3-А та 3-Б класів. Під запальні оплески вболівальників вони стрибали на м’ячах, перелазили через обруч, передавали кубики на швидкість та виконували багато інших цікавих завдань. Найпаче запам’яталися рухливі ігри для татусів, де вони мали “піймати” діток, а затим перенести їх за лінію та передати в руки матусь. Не міг стримати сміху глядацький загал, коли з прив’язаними до ніг повітряними кульками мужні чоловіки влаштували між собою багатоборство на те, хто перший “лусне” кульку суперника. Переможцем, як ви зрозуміли, залишався той, у кого кулька у результаті цього всього “виживала”.

Отож про переможців. За результатами спортивних естафет та розваг перше місце дісталося Ользі та Сергію Яковським і їх синові Микиті. За ними — Аліна та Юрій Дем’яники з синочком Давидом, а третьою стала дружна сім’я Діани Карпік, яка виступала із мамою Тетяною і татом Анатолієм.

Також організатори відзначили команди почесними титулами. Звання “Найдружнішої” отримала родина Дмитра Федорука (батьки Руслана та Сергій), “Найвеселішої” – Анастасії Крам (мама Аня і тато Юрій), а “Найзавзятішої” – Дмитра Луца (батьки Алла та Андрій). До слова, підготували і провели захід класні керівники школяриків Тамара Тимошик і Світлана Хомік.

Олександр ПРИЙМАК.

Спорт

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *