Незалежна громадсько-політична газета

КАТЯ САЩУК: Я ПОЗБУЛАСЯ КОМПЛЕКСУ «НЕ ТАКА ЯК УСІ»

polovinki_uchastniki_Saschuk1Чергова  участь  нашої  героїні  у телепроекті “Половинки”  знову  закінчилася  для  дівчини  лише  новими  знайомствами,  і  не  більше.  Але тепер   може  завдяки  цим  телешоу  наша  особлива  Дюймовочка  нарешті  знайде   свою  долю-половинку.

Кілька місяців тому Катя Сащук з Нуйно стала героїнею «Нового каналу» українського телебачення (цьому був присвячений і матеріал у “Поліссі” “Я не просто маленька — я особлива” за 12 грудня 2015 року).  Вона взяла участь у шоу «ПоlovЕинки».

Гадаємо, глядачі пам’ятають її побачення з бодібілдером Іваном Зотовим: їхню зустріч у басейні, прогулянки з верблюдом, випробування дітьми. Правду кажучи, перед камерами у них не зовсім клеїлись стосунки. Тож навіть коли пара обмінялася половинками кулону, напевне, не всі вірили, що в цих героїв може скластися спільне життя. Тому глядачі з нетерпінням чекали пост шоу «ПоlovЕинки», щоб дізнатися, чи змогли зблизитися без камер нуйнівська Дюймовочка та бодібілдер Аладін з Одеси.

І ось 14 лютого — в ефірі Катя, але не з Іваном. Сором’язлива дівчина з’явилася на екранах телевізорів у парі із ще одним одеситом — демоном помсти рок-музикантом  Леонідом, також учасником цього телешоу. Усі були дуже здивовані, як скромна і неприступна Дюймовочка відважилася будувати якісь стосунки із людиною, яка свій внутрішній світ вважає темним і не гребує тарганами на побаченні. Але шоу є шоу, тому після виходу на телеекрани останньої передачі за участю Каті ми вирішили поспілкуватися з нею ще раз і вже розпитати більш детальніше чи склалися половинки сердець в реальному житті.

Тетяна ПРИХОДЬКО.

Усі подальші подробиці дізнаєтесь, якщо прочитаєте матеріал у “Поліссі” за 27 лютого 2016 року.

У відео (взяте з YouTube) сюжет про Катю з 1:15:30

ІНТЕРВ'Ю

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *