Незалежна громадсько-політична газета

ЖИТИ НЕ МОЖЕ ІНАКШЕ…

пи..

У народі кажуть, що щастя людини не має виміру. Проте щасливцями долі вважають тих, хто зумів побачити й розкрити свій талант, несучи при цьому людям добро і не вимагаючи нічого натомість.

Саме такі традиції стали повсякденною нормою життя педагога, наставника, друга і порадника, Андрія Макаровича Лагоди, який днями відзначатиме 70 – річний ювілей. З нагоди такого прекрасного свята трудовий та учнівський колективи школи вітають дорогого ювіляра з днем народження. Прийміть найщиріші слова вдячності і поваги від всіх нас за Вашу людяність і доброту.
Андрій Макарович Лагода все своє життя присвятив людям. Півстоліття, з них 30 як керівник закладу, віддавав добро, знання і досвід дітям. Зерна творчості й вихованості, посіяні багато років тому, перетворили учнів на людей, що стали знаними далеко за межами рідного краю.
Сьогодні, коли «літа на зиму повернули», роки молодості згадуються зі світлим щемом, з оптимістичною ностальгією, коли жили й працювали за ініціативою серця, сповна віддаючись улюбленій справі, він продовжує передавати зерна мудрості новим поколінням.
Завжди сумлінний в роботі, ввічливий у стосунках з людьми, безмежно відданий своїй справі і сім’ї. Його вихованці ставали призерами районних і обласних олімпіад, а випускники успішно використовують математику у різних галузях народного господарства. За натхненну працю нагороджений почесними грамотами відділу та обласного управління освіти, знаком «Василя Сухомлинського», значком «Відмінник народної освіти УРСР», удостоєний вищої кваліфікаційної категорії та звання «вчитель-методист».
Нехай завжди, аж до сторіччя, Вас супроводжує щаслива зоря удачі, Боже благословення, а поруч панують любов, злагода, мир на многії і благая літа.
Сьогодні ювілей на Вашому порозі,
Вже посріблила скроні сивина.
Та хай затримається старість у дорозі,
І хай в душі квітує вічная весна.
Нехай своїм покровом Мати Божа,
Заступить Вас від всяких бід,
І накує зозуля у діброві,
Щасливих у достатку сотню літ.
Трудовий та учнівський колективи ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Бузаки.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *