Незалежна громадсько-політична газета

Cучасний менеджер освіти

Чечотка М.К на 18.10У День свята Покрову Пресвятої Богородиці Діви Марії святкувала свій ювілей наша колега Марія Карпівна Чечотка.
Марія Карпівна – уродженка Маневичини. У 1971 році, по закінченні вузу, за скеруванням, прибула на Камінь-Каширщину. Педагогічну діяльність розпочала з Камінь-Каширської загальноосвітньої школи, де читала фізику. З 1980 року працювала методистом міжшкільного навчально-виробничого комбінату. З 1986 року працює заступником директора міжшкільного навчально-виробничого комбінату. Цей заклад особливий, тому і підхід до роботи інший – багато що залежить від ділових якостей адміністрації. Марія Карпівна – сумлінний працівник, сучасний менеджер освіти. Вона уміло поєднує традиційні та інноваційні форми роботи, створює сприятливі умови для ефективної діяльності колег, забезпечує високий рівень працездатності всіх учасників освітнього процесу, здорову творчу атмосферу в колективі, координує та з’єднує всіх викладачів та учнів в одну сім’ю. І це найбільш істотно впливає на розв’язання основних завдань комбінату. Злагоджена робота освітнього ансамблю благотворно впливає на формування особистості учня, розвиває здібності та обдарування, готує до подальшої освіти та трудової діяльності.
Марія Карпівна – чудовий психолог. Вона володіє мистецтвом говорити та слухати, об’єктивно сприймати та правильно розуміти партнера, будувати з ним стосунки задля ефективної взаємодії на основі інтересів освітнього закладу. Вона з розумінням ставиться до проблем кожної людини. Вміє співчувати, дати пораду, підтримати у важку хвилину.
Марія Карпівна – хороша дружина і любляча мати, уважна свекруха і теща, виростила і виховала прекрасних дітей, які подарували їй онуків.
Дорога Маріє Карпівно! Щиро вітаємо з визначною датою у Вашому житті! Хай Матінка Божа і надалі береже Вас, Вашу родину, дарує здоров’я, мир і лад в сім’ї, багато миттєвостей радості і задоволення, впевненості у завтрашньому дні.
З повагою
колектив МНВК.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *