Незалежна громадсько-політична газета

Людмилі на пересадку печінки потрібно 40 тисяч доларів 23-річна Людмила Триндюк опинила

с23-річна Людмила Триндюк опинилася у вкрай важкій ситуації. Вона має важку недугу (діагноз — первинний біліарний цироз печінки. Синдром портальної гіпертензії, стадія декомпенсації, варикозне розширення вен стравоходу. Асцит клас “С” за Чайльдом), яка не піддається звичайному медикаментозному лікуванню, навіть найсильнішими препаратами. Медики винесли остаточний вердикт — потрібно робити пересадку печінки.
За фахом Люда — медсестра. Знає, що таке недоспані ночі в лікарняній палаті біля хворих. Завжди старалася їм допомогти, не задумуючись, що допомога знадобиться їй самій. А хвороба підступна, прогресує щодня. Тож дівчина змушена лікуватися в лікарні, розлучаючись на довгий час із синочком, якому виповнилося 3 роки. Єдина надія на порятунок — операція з пересадки печінки. Трансплантація органу у столичній клініці вартує 40 тисяч доларів. Батьки, рідні, якщо і все продадуть до нитки, то ніколи в світі не зберуть такої суми. Уся надія — на милосердя і допомогу небайдужих людей, яких я прошу від щирого серця допомогти Людмилі врятувати життя.
Кошти можна переказувати на картковий рахунок 5168 7573 1786 9818 (отримувач Триндюк Людмила Олександрівна) у ПриватБанку.
Богдан ЛІПИЧ.

Милосердя

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *