Незалежна громадсько-політична газета

Таран: лоб у лоб

сВинуватцем жорсткої автопригоди став нетверезий водій Volkswagen B5

Минулої суботи ближче під вечір майже на роздоріжжі вулиць Ковельської та Коніщука (поблизу редакції “Полісся”) трапилася ДТП за участю двох легковиків: Volkswagen B5 і ще одного “німця” – Audi сотої моделі. В результаті лобового зіткнення транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень. Винуватцем автопригоди попередньо правоохоронці називають водія “фольксвагена”, котрий, до того ж, перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння та без відповідних на те дозвільних документів (страховки).  

 

Як стверджують очевидці події, горе-кермувальник вилетів на зустрічну смугу і “протаринив” ауді, що рухалася назустріч. Від удару “передки” обох автівок добряче зім’яло. Власника “сотки” опісля цього госпіталізували до лікарні. А от водій “фольксвагена”, як кажуть у таких випадках, народився в сорочці, отримавши незначні забиття.

Як повідомили журналістам у районному відділі національної поліції, наразі автомобіль порушника перебуває на штрафмайданчику. На власника складені протоколи одразу за кількома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення, зокрема: 124-ю (порушення правил дорожнього руху, що стало причиною пошкодження транспортного засобу), 126-ю частина 1 (кермування транспортним засобом без відповідних документів) і 130-ю (кермування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

Олександр ПРИЙМАК.

 

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *