Незалежна громадсько-політична газета

Сокирою — у голову матері

14981229...Звістка про трагедію, яка сталася минулого тижня в одній із сімей Каменя-Каширського, сколихнула всю округу. Син вдарив матір сокирою в голову.
Що стало причиною такого нелюдського вчинку та чи усвідомлював 28-річний молодий чоловік те, що чинить? Відповіді на ці та інші запитання нині у ході розслідування шукає поліція.

Зі слів правоохоронців, зловмисник зізнається у скоєному. Однак будь-які пояснення, керуючись статтею 63 Конституції України, відмовляється давати.
Слідство встановило, що чоловік ударив матір по голові обухом сокири не менше двох разів. Як інформує інспектор сектору моніторингу Камінь-Каширського відділу поліції Вадим Ліпич, коли зловмисник побачив, що матір впала без свідомості, і зрозумів, що вчинив, то спробував накласти на себе руки. Він взяв ножа і кілька разів намагався встромити його собі в груди.
Поліцію та лікарів викликали родичі.
Відтак потерпілу, 59-річну тяжко травмовану жінку, доставили у реанімацію Камінь-Каширської ЦРЛ, а звідти – у реанімаційне відділення Волинської обласної лікарні. Стан жінки вкрай важкий.
Горе-сина правоохоронці затримали. У той же день його оглянули лікарі та зашили рани, які він собі заподіяв під час спроби самогубства.
«Затриманому оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Мова йде про замах на умисне вбивство, — розповідає начальник Камінь-Каширського відділу поліції Валентин Чих. – Санкція цієї статті передбачає до 15 років позбавлення волі».
На даний час правопорушник перебуває під вартою. Такий запобіжний захід обрав для нього Камінь-Каширський суд. До речі, до цього чоловік уже був двічі судимий.
Розслідування триває.
Тетяна ПРИХОДЬКО.

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *