Незалежна громадсько-політична газета

Відділ освіти використав кошти не за призначенням

завантаження (7)Тепер перевіркою його окремих фінансових видатків займається місцевий відділ нацполіції.
А справа ось у чому. Міська рада, як повідомлялося, зі свого бюджету виділила певні суми коштів на потреби навчально-виховного комплексу “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей” №1 ім. Євгена Шабліовського. Зокрема, минулоріч 100 тисяч гривень направлено на влаштування нової вентиляційної системи у спортзалі, а 20 тисяч гривень виділялися ще в листопаді 2016 року на ремонт огорожі пришкільного спортивного майданчика.
Усі роботи у спортивній залі на зазначену суму вже майже завершені. Депутати відзначили, що якістю робіт задоволені.
А ось спортивний комплекс (не зважаючи на те, що з часу, відколи на нього міська рада виділила гроші, минуло більше півтори року) так і стоїть чомусь без нового паркану.
Виявляється, ці гроші відділ освіти чомусь спрямував не за призначенням, а на облагородження начебто метеорологічної станції цієї школи. За словами заступника міського голови Миколи Шворака, після того, як на запит міськради так і не надійшла офіційна відповідь, довелося звернутися з відповідним клопотанням про перевірку у відділ поліції.
І ось після втручання правоохоронців на адресу самоврядного органу міста надійшов відповідний лист, підписаний начальником Віктором Пасем, в якому йдеться про те, що відділ освіти РДА взяв на себе зобов’язання огородити шкільний спортивний майданчик до 1 травня ц.р.
Олесь Федорович.

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *