Незалежна громадсько-політична газета

Камінь-каширській дітворі показали “Мюзикл Тхнусії”

original-21c844c5a02919b0b29f56c1c045552eВи, напевно, здивуєтесь, та відьмам, як і звичайним людям, теж постійно бракує коштів, сусіди набридають своїм галасом, а часом так хочеться відпочинку, розваг, скажімо, гайнути кудись на моря. Саме такими є щоденні будні веселої, але трішки невезучої чарівниці Тхнусії.

Днями з історією цієї загадкової героїні серії книг британської письменниці Кай Уманські змогли познайомитися близько трьох сотень маленьких жителів нашого району, котрі потребують особливої соціальної підтримки: діти-сироти, напівсироти, позбавлені батьківського піклування, із родин учасників АТО. Захоплююче свято пригод і магії під назвою “Мюзикл Тхнусії”, що відбувалося на сцені Камінь-Каширського районного будинку культури, подарували для них актори творчої студії Наталії Журавльової.
Перевтілившись в образ відьмочки та її друзів, вони майстерно розігрували цікаві сценки, змушуючи дітвору забути про всі негаразди і хоч на мить доторкнутися до справжньої казки, якої так часто не вистачає в їхньому житті. Насамкінець кожен присутній отримав від організаторів заходу пакунок із солодощами.
Олександр ПРИЙМАК.

ЦІКАВО

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *