Незалежна громадсько-політична газета

Життя дитини може врятувати невідкладна операція

Операція СтефанчикауМельничуку правСім’я Мельничуків (Кузьмичів) із села Гута Боровенська звертається до чуйних, добрих, небайдужих до чужого горя людей, бо вірить, що такі є. Наш син, онук Стефан Олександрович Мельничук тяжко хворий. В Національній дитячій спеціалізованій лікарні “Охматдит” в м. Києві дитині поставили діагноз від народження: “Вроджений гіперінсулінізм з мутацією гена АВСС 8. Неонатальна гіпоглікемія”.
Упродовж 7 місяців (від народження і по сьогодні) дитина знаходиться на лікуванні: по 5 уколів щодня, 3 рази таблетки (дороговартісні і придбати їх можна тільки за кордоном). За їх придбання щиро дякуємо нашим односельчанам Яні і Лесі Філюкам та фонду Ігоря Палиці “Тільки разом”. Крім того через кожні три години вимірується рівець цукру в крові, який весь час падає. Стефанчик не може самостійно їсти, тож годуємо через зонд. На все це витрачаються чималі кошти.
Батьки — інваліди (не чують). Пенсії вистачає на дитяче харчування, зонди. Єдиною надією є операція, яку пропонують провести в клініці Х.К.Андерсена (місто Оденсе) в Данії. Але коштів потрібно надто багато (до 30 тисяч євро), а часу дуже мало — до 8 січня. Сім’я та вся родина не в змозі за такий короткий час зібрати непосильну суму коштів. Плачуть не лише очі, плачуть серце і душа. І не так через минулі випробування долі, як через теперішні — життя Стефанчика під загрозою.
Відчай і біль змусили нас звернутися до всіх, хто наділений співчуттям і має можливість допомогти нам зібрати необхідну суму, аби наша дитина повернулася здоровою, раділа кожному прийдешньому дню. Відгукніться на нашу біду, подайте руку допомоги і врятуйте життя нашій дитині. Пожертви для Стефана можна переказувати на картковий рахунок 26253500552539 (Кузьмич Світлана Миколаївна) у Камінь-Каширському ТВБВ № 10002/036 філії – Волинське обласне управління АТ “Ощадбанк”, МФО 303398, ЗКПО 09303328 або на картковий рахунок 4149497854817758 у ПриватБанку (Мельничук Оксана Анатоліївна).
Сім’я Мельничуків, село Гута Боровенська.

ДОЛІ ЛЮДСЬКІ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *