Незалежна громадсько-політична газета

У Камені-Каширському правлять безпрецедентну ціну за торгове місце

Про це Розповіла представник торгової марки “Теремно хліб”, відповідаючи на статтю в газеті “ПоліссЯ” за 20 травня ц.р. “Кому спало на думку торгувати хлібом поряд із туалетом?”.

Відразу після виходу цієї публікації на стаціонарний телефон редакції зателефо-нувала начальник відділу маркетингу ПАТ “ТЕРЕМНО ХЛІБ” Олександра Борук, щоб окреслити непросту ситуацію, в якій опинився їхній торговий заклад в нашому місті. А за деякий час навіть надіслала листа на електронку газети із таким ось змістом: 

“Підприємство “Теремно хліб” забезпечує Волинь своєю випічкою уже більше 30 років. І весь цей час основним пріоритетом у його роботі були і будуть надалі наші споживачі, їхні смаки, зручність покупки хліба. Саме тому нам самим дуже прикро, що на даний момент ми не маємо іншого місця для розміщення нашого кіоску у вашому місті. І вважаємо це неприпустимим. Адже протягом довгого часу ми отримували прохання жителів Каменя-Каширського про відкриття кіоска з нашою продукцією у вас. Але, коли ми це зробили, то згодом отримали пропозицію з безпрецедентною ціною за торгове місце. Справа в тому, що середня ціна оренди землі під торгову ятку по області не перевищує 1000 грн. Зазвичай це сума — в межах 300-600 грн. У Камені-Каширському нам же озвучили суму в 2500 грн. Враховуючи, що хліб — це продукт щоденного вжитку із низькою націнкою, ми не можемо дозволити собі платити такі гроші. Адже торгівля за таких умов не принесе прибутку, буде нерентабельною. Єдине місце, яке нам надали за зниженою ціною — це те, де ми наразі розмістили свій торговий ларьок. Ми не хочемо закривати у вашому місті кіоск, адже люди люблять наш хліб — ми чи не щодня отримуємо позитивні відгуки. Але разом із тим ми б хотіли більш приємне місце для торгівлі, звісно ж — за прийнятною і обгрун-тованою ціною”.

Олесь ФедоровиЧ.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *