Незалежна громадсько-політична газета

І директор, і вчитель, і господарник, і мама…

Вавдіюк на 29.0427 квітня ювілейний день народження у колі рідних, колег, учнів зустріла директор школи ЗОШ І-ІІ ступенів села Мостище Оксана Василівна Вавдіюк.

Тож з нагоди такого прекрасного свята трудовий та учнівський колективи школи вітають дорогу ювілярку з днем народження.

Дорога, шановна Оксано Василівно!

Прийміть в цей день найщиріші слова вдячності і поваги від усіх нас за Вашу людяність, доброту, велике любляче серце.

Осипаються дні пелюстками,

Непомітно спливають роки.

Не сумуйте, гордіться літами,

Бо немарно прожиті вони.

Як для Вас — то прожито ще мало,

Доживіть хоч, принаймні, до ста.

Щоб усюди Вас щастя стрічало,

А для горя щоб час не настав.

Оксана Василівна — мудрий, толерантний керівник, педагог за покликанням, людина доброї душі, яка віддала школі понад 50 років, плекаючи покоління за поколінням.

Трудову діяльність розпочала піонервожатою у 1964 році у школі села Мостище.

Через рік була переведена вчителем хімії та біології у школу села Видричі. Згодом працювала вчителем у школі села Гута-Боровенська.

Але доля знову повернула молодого спеціаліста у Мостищенську восьмирічку вчителем хімії та біології, де працює і донині.

Енергійна, життєрадісна, оптимістична ось уже 26 років очолює наш колектив. Уважна, до учнів завжди ставиться по-материнськи. У неї немає чужих дітей, як про своїх рідних піклується про дітей-сиріт. Вимоглива до себе і до колег.

Коли відвідує уроки, ніколи не починає з того, що щось не вдалось, а завжди скаже: “А давайте зробимо ще по-іншому”.

Поруч з Оксаною Василівною легко і цікаво працювати. До її мудрих порад прислухаються не лише вчителі, а і жителі села. Тому багато скликань обирається депутатом сільської ради.

Доля не завжди прихильною була до цієї тендітної жінки.

Зовсім рано, у 35 літ, овдовіла і на руках залишилось троє маленьких дітей. Сама на своїх ніжних плечах зуміла підняти  дітей та кожному дала хорошу путівку в життя.

Сьогодні вона гарна, любляча мама та бабуся, яка тішиться дорослими дітьми та 5 внуками, що додають їй сили і наснаги.

Ніби вчора гостинно відчинила двері нова школа у нашому селі. Це просторі класи, комфортні умови для навчання, краса і затишок. Здійснилася мрія жителів нашого села, учнів, вчителів, але найбільша радість, звичайно, для Оксани Василівни. Адже всією роботою під час будівництва школи керувала саме вона.

І освітянські, і будівельні, і організаторські проблеми лягли на її плечі. Скільки здоров’я, нервів і зусиль витратила вона у процесі будівництва та укомплектування обладнанням нової школи ?! Практично без відпусток, без вихідних, часті відрядження, на робочому місці вдень і вночі…

Але Оксана Василівна зуміла все збороти і домогтися, щоб в нашому невеличкому селі засяяла краса — прекрасна нова сучасна школа. За це їй і учні, і вчителі, і вся громадськість села безмежно вдячні.

Дорога Оксано Василівно!

Бути хорошим керівником дано не кожному, але нашому колективу з Вами пощастило. Ви справжній талант, адже поєднали в собі і доброту, і людяність, і вимогливість. Ви — наша фортеця, Ви — наша гордість!

Бажаємо Вам залишатися такою ж уважною, життєрадісною, креативною, тактовною, цілеспрямованою, яка вміє передбачити всі ситуації.

Тож нехай, дорога Оксано Василівно, у Ваших задумах завжди буде мудрість, на роботі — підтримка, вдома — увага, в серці — світло від людської вдячності.

Нехай завжди, аж до сторіччя, Вас супроводжує щаслива зоря удачі, Боже благословення, а поруч панують любов, злагода, мир на многії і благая літа!

Трудовий, учнівський колективи школи села Мостище.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *