Незалежна громадсько-політична газета

Футбол стає дедалі популярнішим

с1У Камені-Каширському відбувся чемпіонат з міні-футболу «Футбольна весна-2017» серед чоловічих команд організацій, підпри-ємств та спортивних колективів міста. Участь у ньому взяло 12 команд району: «РЕМ», «Видерта», «Верхи», «ДЮСШ-2», «Раків-Ліс, «Качин», «Грудки», «ДЮСШ-1», «Здоров’я», «Залісся», «Освіта» та «Монтаж-експрес».

Організатори змагань з приємністю відзначають, що на Камінь-Каширщині дедалі активнішими стають різні вікові групи, що долучаються до спорту. А тому в цьому чемпіонаті змагалося аж стільки футзалістів.
Понад місяць тривали футбольні дуелі цього чемпіонату. І нарешті у фінальних іграх визначилися переможці.
Так, першу сходинку чемпіонату посіла команда «Монтаж-експрес». В її активі 29 очок. Поступившись лише одним очком, команда «Освіта» опинилася на другій позиції. На третій за кількістю очок розташувалася команда «Залісся». Почесне четверте місце — у «Здоров’я». Усі гравці команд-переможниць отримали індивідуальні грамоти та медалі. Звичайно, кубок чемпіонату, який, до речі, презентував фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», – у «Монтаж-кспрес». Окрім того команди-лідери отримали від благодійного фонду м’ячі.

с2
Слід зауважити, що оскільки всі гравці максимально викладались на полі, а відтак продемонстрували хороші ігри, організаторам чемпіонату, тобто директору Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергію Панасюку, голові районної організації ВСФТ «Колос» Русланові Бобку та суддям змагань було непросто визначити кращих гравців кожної команди та бомбардирів. А ними стали: Іван Гунчик, Володимир Наумік, Дмитро Ханайчук, Микола Приймак, Вадим Сидорук, Олександр Луцик, Анатолій Корніяшик, Назар Косінчук, Володимир Савчук, Віктор Смітюх, Назар Андрусь, Євгеній Ткач (кращі гравці), Олег Войтюк, Петро Нирко, Анатолій Савчук, Олександр Зусько, Володимир Леонець, Андрій Дем’яник, Віктор Мисік, Юрій Мосюк, Максим Машевський (бомбардири). Цих спортсменів також нагородили та подякували за хорошу гру. Усі вони отримали футбольні статуетки.
Відзначили цього разу і суддів чемпіонату. А це, зокрема, Сергія Дмитрука, Ігоря Бродовського та Сергія Тороканця.
Не оминули увагою головного натхненника та організатора змагань Сергія Панасюка, завдяки якому, зрештою, і відбувається більшість спортивних заходів у районі. Суддя чемпіонату Сергій Дмитрук подарував Сергієві Івановичу ювілейну 5-гривневу монету.
Тетяна ПРИХОДЬКО.

 

с3

с4

с5

Спорт

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *