Незалежна громадсько-політична газета

Процвітай, шкільна родино!

оленине родинне святоЯк відомо, сім’я, батьки – найдорожчі цінності в житті кожної людини. Приємним підтвердженням цього стало чудове родинне свято “Від усієї душі”, що відбулося днями у ЗОШ I-II ступенів села Оленине. Такий ось незабутній подарунок для батьків організували школярики–третьокласники спільно із класним керівником Ольгою Андріївною Пащук.

Малюки виразно декламували вірші, розповідали прислів’я, приказки про батьків, читали бувальщину про материнську любов, співали чудові пісні та веселили кумедними жартами. І все заради того, аби найрідніші люди відпочили, забули про щоденні турботи і відчули дитячу увагу.
Ведучі неодноразово цитували цього дня Біблію, зокрема Божу заповідь “Шануй батька свого та матір свою…”. Також із їхніх вуст прозвучала молитва за батьків.
Наприкінці заходу кожен дорослий зміг взяти участь у дуже цікавих конкурсах, а саме: “Перекличка”, “Знайди свою дитину”, “Заплету я русу косу”, “Хто сильніший”, “Говори правду” та багато інших. Також на прохання дітей вони виконали колискові, які співали їм у дитинстві.
Від усіх батьків щиро бажаємо Ользі Андріївні терпіння, міцного здоров’я, творчих здобутків і виховати ще не одне покоління талановитих дітей. Ми дійсно відпочили, а серце переповнює гордість за наших дітей і вчительку, яка їх навчає.
Тетяна Мельник, голова батьківського комітету.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *