Незалежна громадсько-політична газета

На службу до війська

с1Перших трьох призовників району урочисто провели до Збройних Сил України.

Минулого понеділка зі збірного пункту районного військового комісаріату урочисто відправлено до лав Збройних Сил та інших військових формувань України першу партію камінь-каширських призовників — Іван Оліферчук із Піщаного, Анатолій Рудь та Олег Лук’янчук із Видерти вирушили до навчальних військових центрів. Їх прийшли провести цілими родинами. Матусі не стримували слів, друзі підбадьорювали майбутніх воїнів. Районний війсь-ковий комісар Віталій Михайлов розповів присутнім, що війсь-ковослужбовці-строковики будуть проходити службу у військових частинах за місцем їх постійної дислокації. В зону антитерористичної операції їх відправляти не будуть.
Були присутні й представники районної влади. Побажати майбутнім захисникам успішної служби прийшли голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук та заступник голови райради Сергій Дмитрук.
— Ви відправляєтеся до війська, щоб опанувати військові навики. Дякую вашим батькам за те, що виховали мужніх захисників, — звернувся до призовників очільник районної виконавчої гілки влади.

Олесь Федорович, фото автора.

с2

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *