Незалежна громадсько-політична газета

Підцир’ям бродить збоченець!

siluetІз настанням сутінок селом Підцир’я шастає якийсь непроханий гість. Про це розповіли днями наші читачі, які зателефонували до редакції та написали листи на редакційну електронну пошту. За словами жителів цього приміського села, невідомий чоловік пізно ввечері навідується до селянських обійсть, заглядає у вікна домівок, і тим лякає людей.

Цікаво, що зупиняється він переважно біля тих осель, де мешкають молоді мами із дітками та незаміжні дівчата. А ось ввечері минулої середи, як розповіла наша читачка Людмила П., невідомий навіть намагався увірватися в один із будинків (пробував виламати двері і вікно) саме в той час, коли купалася дитина. Дякувати Богу, що у той час у будинку була її мама.
Місцеві налякані. Підкреслимо, люди припускають, що цей чоловік є збоченцем і має психічні відхилення на сексуальному підґрунті. Зверталися люди неодноразово з даного приводу і у поліцію, яка, реагуючи на виклики, приїжджала у село з’ясовувати всі обставини. Але впіймати по гарячих слідах порушника громадського спокою патрульним не вдалося. Тому жителі Підцир’я налаштовані самотужки зловити та покарати неврівноваженого нахабу.
До речі, у великих містах стало модним у молодіжному середовищі полювати на такого роду збоченців, а особливо на педофілів, тобто любителів розбещення малолітніх. Спортсмени та футбольні фанати через спілкування в соцмережах вираховують такого роду сексуально неврівноважених людей, проводять із ними виховні бесіди, які знімають на відео і викладають в Інтернет.
Олесь Федорович.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *