Незалежна громадсько-політична газета

ДТП з двома смертями

с1Місто Камінь-Каширський досі не може оговтатися від шоку. Минулої суботи, якраз напередодні Нового року, всі, хто вранці проїжджав вулицею Ковельською, навпроти дискотеки “Європа+”, міг спостерігати наслідки страшної аварії — на даху догори колесами лежала побита іномарка, а біля неї — прикриті покривалами два людських тіла.

Як розповіли в прес-службі поліції, близько 7 години 30 хвилин водій авто, 35-річний мешканець райцентру, керуючи автомобілем “KIA Соренто”, ймовірно, не впорався з керуванням та влетів на великій швидкості машиною в електроопору, яка від сили удару, наче сірник, перебилася навпіл. Одна цікава деталь. Спереду і з боків авто було практично неушкодженим. Тож ймовірно, що авто, з’їхавши лівим колесом на підвищення окраїни дороги, перевернулося і за інерцією летіло в повітрі. Удар об опору припав на дах автомобіля. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та пасажир позашляховика, теж 35-річний місцевий житель, загинули на місці.
Ще один пасажир легковика, 34-річний мешканець Каменя-Каширського, отримав тілесні ушкодження. Медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму та інші травми тіла.
Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Нині триває розслідування.
Наш кор.

 

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *