Незалежна громадсько-політична газета

На вершині гумору

с1У районі відбувся конкурс юних гумористів «Посміхнемось щиро Вишні». Вкотре найкращі вміння у декламуванні творів продемонстрував учень НВК №2 м. Каменя-Каширського.

Одинадцятикласник Ігор Клімарчук читав твір Остапа Вишні  «Пан директор». Він вразив журі практично за всіма критеріями. Звісно, досить непогано виступили й інші школярі, але йому не було рівних. Сценічну культуру, яскраву індивідуальність, артистизм і розкриття теми Ігор продемонстрував найкраще. А найбільше здивував усіх художнім рівнем виконавської майстерності.

Зрозуміло, що такий бездоганний виступ – це спільна робота і учня, і наставника. А готувала до конкурсу читців Ігора Клімарчука вчитель світової літератури НВК №2 Людмила Пугач.

До речі, її вихованці неодноразово перемагали не лише у районних, а й обласних, всеуукраїнських конкурсах читання творів. А все тому, що Людмила Володимирівна вміє відшукувати справжні таланти та шліфувати у них майстерність.

Коли готувалася дана інформація до друку, стало відомо, що в обласному конкурсі гумористів «Посміхнемось щиро Вишні», де брали участь понад 40 учнів загальноосвітніх шкіл, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів області, Ігор Клімарчук здобув друге місце у своїй категорії.

Тетяна ПРИХОДЬКО.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *