Незалежна громадсько-політична газета

Доручення губернатора не виконано

Ще на початку літа голова ОДА Володимир Гунчик відвідав село Добре з робочим візитом та доручив завершити реконструкцію дошкільного навчального закладу до 1 вересня цього року. Готовність об’єкта візуально оцінили щонайменше у 85 відсотків, тож залишалося зробити зовсім небагато. Однак досі з тих пір ведуться лише балачки. Чому так?

Станом на сьогодні на рахунки сільської ради надійшло 300 тисяч гривень з обласного бюджету, ще 30 тисяч виділила зі свого бюджету районна рада. Загальна ж кошторисна вартість будівельних робіт об’єкта затверджена в сумі 1491, 883 тис. грн.

Як пояснив головний бухгалтер Добренської сільської ради Микола Давидюк, затримка реконструкційних робіт трапилась через систему “Прозоро”.

– Ми зараєструвалися в системі, з Києва надійшли відповідні нормативні документи. Зараз вирішуються технічні питання. Як усе буде готово, кошти одразу ж надійдуть на рахунки підрядників і роботи розпочнуться, пояснює Микола Давидюк.

Додамо, що за планами в дитячому садочку повинні діяти три групи. На сьогодні в селі налічується понад 90 дітей дошкільного віку.

Олександр Приймак.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *