Незалежна громадсько-політична газета

Героєм житимеш в книжках, піснях і монументах на граніті

на сайт.Наша держава втратила ще одного захисника і громадянина із хоробрим серцем – воїна формування десантно-штурмових військ Войтка Віктора Вікторовича із села Серхів (Прилісненська сільська рада).

Молодого серхівчанина, уродженця Замостя, мобілізували в ЗСУ у травні 2023 року. Молодший сержант до останнього подиху був відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо стояв на захисті нашої країни. Однак, на жаль, не вберіг себе. Життя 29-річного командира штурмового відділення обірвалося 12 жовтня під час несення служби у Запорізькій області.
Уже не прийде Віктор до рідної хати, не приведе туди невістку, не порадує батьків онуками… Понесуть весільний коровай парубкові, омитий сльозами, до його могили. Згадають тихим словом про його мирне життя й вклоняться патріотові за неоціненний подвиг перед державою, що дарував спокійне життя кожному з нас тут. Ніщо вже не загоїть рани непоправної втрати у серцях рідних й односельчан. Тепер полеглий краянин навіки житиме Героєм в історії України, поетичних щоденниках й піснях…
Іванна ГАЙДУЧИК.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *