Незалежна громадсько-політична газета

Це краплі, які творять океан

Так завжди говорять наші люди про допомогу, яку організовують у своїх селах, щоб підтримати Збройні сили України у боротьбі проти російського агресора. Вони розуміють, що окремо, можливо, вона і не така велика, але завжди важлива.

Тоболи«Сьогодні кожен як може долучається до допомоги: хтось пече, майструє, хтось робить окопні свічки, а ми вирішили допомогти творчістю. І не організуватися на колядування просто не могли. Адже із наших сіл – Тоболів та Старих Червищ – дуже багато чоловіків стали на захист України і сьогодні ризикують своїм життям на передовій», — зауважила директорка будинку культури з Тоболів Любов Трушик, розповідаючи про те, як творчому гуртові закладу культури вдалося зібрати десятки тисяч гривень на потреби воїнів-односельчан.
Протягом п’яти днів колектив у складі Вікторії Шеметюк, Євгенія Бартошика, Наталії Юрчик, Юлії Герасимчук, Любові Трушик (на фото) ходив колядувати. Із хати у хату по всьому селі несли тоболяни віншування, а їм відячували за це, жертвуючи на ЗСУ кошти. Загалом вдалося назбирати 64 тисячі. «Щиро вдячні жителям Тоболів за їх жертовність та небайдужість. Приємно, що в цей непростий час ми єднаємося у спільній меті. А в єдності сила нашого народу», — каже Любов Трушик.
Зібрані кошти колядники уже віддали місцевим волонтерам Вікторові Мартинюку, Степанові Лисику, Валентинові Мартинюку. І цього тижня хлопці відправилися на передову у черговий рейс з допомогою задля наближення Перемоги.

Тетяна ПРИХОДЬКО,
село Тоболи.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *