Незалежна громадсько-політична газета

Будинок згорів, а господаря знайшли повішеним

будинок згорів

 

Вогонь повністю знищив дах, перекриття, стіни житлового будинку, меблі, речі домашнього вжитку. Але це, за словами вогнеборців, які гасили пожежу, не найстрашніше. На гойдалці, розміщеній на території обійстя, знайшли повішеним господаря дому Михайла Турчика 1959 року народження. Відомо, що чоловік проживав зі співмешканкою, сином та невісткою. За розповідями селян, він вів нормальний спосіб життя, не зловживав спиртним, був урівноваженим. Жодної роботи не цурався, не пропускав можливості порибалити, заготовляв гриби, ягоди. За будь-якої нагоди намагався дбати про близьких.
Втім у родині, за словами односельців, нерідко виникали сварки. Річ у тім, що будинок, в якому проживало сімейство, півтора роки тому спорудив Михайло разом зі своєю співмешканкою. Відтоді господарі не могли поділити між собою майно. Часті скандали супроводжувалися візитами поліцейських, але згодом буря емоцій вщухала…
Напередодні того трагічного дня, коли не стало ані хати, ані Михайла, цивільне подружжя в черговий раз здійняло бучу. По тому рідні чоловіка замкнули його в хаті, а самі пішли до родичів на ночівлю. Як припускають обзирці, очевидно, терпець чоловікові увірвався, що й могло підштовхнути його до фатального вчинку.
Як насправді Михайло Турчик опинився у петлі — з власної волі чи через можливе насилля сторонніх осіб — поки не відомо. Обставини цього з’ясовують правоохоронці. А ось ймовірною причиною загорання, за попередньою версією служби МНС, є підпал, який міг здійснити сам господар дому.

Леся МІНІБАЄВА.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *