Незалежна громадсько-політична газета

Нагорода знайшла Героя!

Днями 23-річного прикордонника із Камінь-Каширської громади нагородили високою державною відзнакою – нагрудним знаком «За мужність в охороні державного кордону».

12 квітня_Кухарик

Андрій Кухарик із Погулянки після закінчення школи навчався на техніка-механіка у Любешівському технічному коледжі Луцького НТУ. Майже одразу після отримання диплома пішов на строкову службу у Нацгвардію. А восени 2021 року підписав контракт із Державною прикордонною службою. Спочатку обороняв рубежі на теренах Любешівщини, проходив відповідну підготовку також в інших куточках України. Із початком повномасштабної війни вирушив на захист Київщини. Тепер знову повернувся на рідну Волинь.

нагрудний знак

До слова, нагрудним знаком «За мужність в охороні державного кордону» нагороджується особовий склад Держприкордонслужби за зразкове управління підрозділами або особисту мужність і відвагу, виявлені під час виконання завдань з охорони державного кордону України та охорони суверенних прав держави. Удостоюють такої відзнаки також військових за високу пильність та ініціативні дії, в результаті яких були успішно затримані порушники кордону.

Любомир БРОШКО.

Фото із соцмереж.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *