Незалежна громадсько-політична газета

Харчування дошкільнят вартуватиме дорожче

Нову вартість харчування у закладах дошкільної освіти Камінь-Каширської громади депутати міської ради встановили своїм рішенням.

unnamed (1)

Отож у 2022 році триразове харчування дітей дошкільного віку у дитсадках територіальної громади вартуватиме 30-35 гривень. При чому оплачуватимуть його батьки зі своєї кишені.
Так, зокрема, сніданок, обід та полуденок для дітей віком до 4-х років коштуватиме 30 гривень (за один день), а для дітей віком від 4 років і старше — 35 гривень. Аби зменшити фінансове навантаження на соціально незахищені родини, депутати прийняли рішення про звільнення від оплати за харчування окремих категорій. А саме: дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, дітей загиблих учасників АТО/ООС та дітей, батьки яких беруть (брали) участь у бойових діях у зоні АТО. А також дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, дітей реабілітаційних груп та дітей, батьки яких мають групу інвалідності та потребують у зв’язку з цим стороннього догляду.
Крім того, рішенням міської ради встановлено новий режим роботи у всіх закладах дошкільної освіти, які знаходяться у сільській місцевості. Тепер вони із 1 січня 2022 року замість 10,5 годин працюватимуть по 9 годин. Не змінилася тривалість робочого дня у Підцир’ївському, Раківліському дитсадках та всіх міських.

Тетяна ПРИХОДЬКО.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *