Незалежна громадсько-політична газета

Краденим авто в’їхав у паркан

_U_Hmelnickomu_avtomobil_zbiv_11_richnogo_hlopchika_na_pishohidnomu_perehodi_1_2016_05_18_12_34_10 (1)У таку-от халепу днями вскочив 31-річний житель села Тоболи. А почалося все з того, що вирішив він покататися на автомобілі ВАЗ – 2121 “Нива”, який належить 45-річному жителю міста Каменя-Каширського. Авто стояло припарковане поруч з сільським магазином, а двері автівки були не замкнені. Більше того, поклавшись на людську совість, водій авто навіть не виймав ключі із замка запалювання. Як не як, але зазвичай наші люди серед білого дня без дозволу не беруть чужі автомобілі.

Однак чомусь жителю Тоболів дуже захотілося проїхатися на чужому авто. А раз нагода така випала, то вирішив він нею скористатися. От тільки у власника автомашини дозволу запитати забув. Тож застрибнув у салон, сів за кермо та й поїхав у своїх справах. Та тільки-от біда: далеко доїхати йому не судилося. Чи то водійські навики підвели, чи то не пощастило, проте через півкілометра тоболянин на чужій “Ниві” в’їхав у людський паркан. Там карколомна поїздка горе-водія й закінчилася.

Тепер окрім адміністративної відповідальності за перебування за кермом у нетверезому стані та скоєння ДТП жителю Тоболів загрожує ще й кримінальна відповідальність

Згідно зі статтею 289 Кримінального Кодексу України покарання за незаконне заволодіння траспортним засобом передбачає ув’язнення на строк від 3 до 5 років.

Валентина Коширець

інспектор Камінь-Каширського відділу поліції.

 

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *