Незалежна громадсько-політична газета

Намалюйте  «зебру»!

IMG_20210728_081434Поки поліція патрулює дороги, слідкуючи за порядком на автошляхах району, його жителі звертають увагу на елементарні речі, від яких залежить безпека пішоходів. Наприклад, у райцентрі біля автостанції, кажуть, не вистачає пішохідного переходу.

«Дорогу на вулицях, які обтинають автостанцію, слава Богу, зробили. Автомобілям комфортно тут їздити, а тому їх водії часом дозволяють собі розвивати не завжди безпечну швидкість. А от пішоходам від цього доводиться потерпати. Бо ж “зебра” від автостанції намальована лише по вул. 1 Травня до Сервісного центру. Через Комарова (із тротуару вздовж 1 Травня/Комарова до магазину «Едем») її немає. Відтак перетинати шлях доводиться підбігцем, бо стримуючого фактору для авто немає», — озвучує проблему наш постійний читач Сергій У.

Він та інші небайдужі містяни спочатку не зверталися до редакції, бо сподівалися, що після ремонту частини вулиці 1 Травня від центру до повороту на Комарова, що здійснювався цьогоріч, пішохідний перехід таки намалюють. Втім час минув, а зробити цього так ніхто і не здогадався. Тож тепер зі сторінок газети закликають відповідальних звернути увагу на цю необхідність. Мовляв, і до магазину, і до автостанції пішоходам зручно прямувати саме в місці, де Комарова примикає до 1 Травня, але для їх безпеки тут потрібна “зебра” та попереджувальні знаки.

Тетяна ПРИХОДЬКО.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *