Незалежна громадсько-політична газета

Зниклого 10 липня жителя села Піщане шукають і досі

За останній тиждень до поліції надійшли заяви про зникнення у лісі двох жителів Камінь-Каширського району. На щастя, один із загублених ягідників повернувся. Іншого чоловіка продовжують шукати.

FB_IMG_1626676306262

Як повідомляє пресслужба ВОУЛМГ, у п’ятницю, 16 липня, працівники лісової охорони «Любешівське ЛМГ» та СЛАП «Любешівагроліс» розшукували жителя села Залізниця, який, збираючи з односельцями чорниці, заблукав у лісових масивах неподалік села Лобна.
Довколишню територію також відпрацьовували працівники поліції, прикордонного загону, кінологи та місцеві жителі. Пошуки тривали до 2 години ночі і продовжилися о 5-й ранку. Чоловіка вдалося знайти близько 9-ї години ранку. Запевняють, що він почувається добре.
Тим часом співробітники Камінь-Каширського районного відділу поліції розшукують безвісти зниклого жителя села Піщане Володимира Оліферчука,1966 року народження. Повідомляють, що 10 липня він пішов з дому до лісового масиву, що між селами Піщане та Полиці, і до цього часу не повернувся.
Зниклий худорлявої тілобудови, 170 см заввишки, обличчя круглої форми, очі чорні, волосся чорне кучеряве. Особлива прикмета – шрам на передпліччі лівої руки. Чоловік був одягнутий в коричневу шкіряну куртку, помаранчеву кофту, чорні штани і зелені пінкові чоботи, сіру кепку. Усіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження розшукуваного громадянина, просять повідомляти поліцію на лінію 102.
Іванна ШЕМЕТЮК.

ПУБЛІКАЦІЇ, розшук

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *