Незалежна громадсько-політична газета

Кожен проєкт важливо реалізувати спільно з громадою

Народна депутатка України, членкиня депутатської групи «Партія «ЗА Майбутнє» Ірина Констанкевич провела робочі зустрічі у Камінь-Каширській територіальній громаді.

DSC_1114На нараді із головою Камінь-Каширської районної державної адміністрації Ольгою Ващук, головою територіальної громади Вікторем Пасем та депутатом Волинської обласної ради Анатолієм Філюком Ірина Мирославівна обговорила ряд важливих питань соціально-економічного розвитку громади та району. Також оглянули стан ремонтних робіт приміщення ЦНАПу  у Камінь-Каширській громаді.

Для реалізації цього проєкту були залучені кошти місцевого бюджету, надано все обладнання за програмою «U-LEAD з Європою», а також народною депутаткою залучено 1 млн грн із фонду соцеконому.
«Вибори завершилися і постало питання, як і що ми далі робитимемо, чи є в нас консолідована позиція і чи хочемо працювати для громади. Дуже добре, що ми знайшли спільну єднальну платформу — це майбутнє Камінь-Каширської громади. Тому спільно з її керівництвом ухвалили рішення залучити кошти на розвиток. Зокрема, був визначений як пріоритет об’єкт, що реконструюється під ЦНАП. Громада, яка тільки створилася, — одна з найбільших і для неї важливо мати сучасне приміщення ЦНАПу, де б надавалися різноманітні послуги соціального спрямування. Тому, коли Віктор Іванович звернувся з цією пропозицією, ми відразу підтримали. Частину коштів із фонду соцеконому було спрямовано на ЦНАП у Камені-Каширському і це дало поштовх для отримання підтримки за проєктом «U-LEAD з Європою». Наразі реконструкція вже наближається до фінішу. IMG_20210712_124539Об’єкт планують здати в експлуатацію вже 25 серпня. Тож хотілося б, щоб отакими добрими, красивими, важливими і результативними справами увінчувалися спільні зусилля, і не лише до великих ювілеїв, адже 24 серпня відзначатимо 30-ліття Незалежності України. Тому працюємо далі і вже будемо обговорювати, який проєкт підтримуватимемо, залучаючи державні кошти, знову на потреби громади», — зазначила Ірина Констанкевич.
Відвідала парламентарка і Пнівне, де доєдналася до святкування Дня села, а також побувала у місцевому закладі дошкільної освіти. Ірина Констанкевич оглянула приміщення дитсадка, обговорила із завідувачкою Наталією Процик необхідність розширення закладу і залучення для цього потрібних ресурсів.
«Питання дошкільної освіти постійно перебуває у полі зору нашої роботи. Саме тому у 2019-му по соцеконому були залучені кошти на термомодернізацію будівлі дитсадка. Цьогоріч виділено 354 тис грн, аби продовжити утеплення. Кожен візит у виборчий округ — це визначення завдань для подальшої роботи, над якими працюватимемо спільно», — зауважила нардепка.
Тетяна ПРИХОДЬКО.

ПУБЛІКАЦІЇ, Влада

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *