Незалежна громадсько-політична газета

60 поліцейських району присягнули на вірність

dcc041c2-c707-4383-8cd6-785b6494ece0Днями працівники Камінь­Каширського відділу поліції, котрі в рамках реформування Міністерства внутрішніх справ успішно пройшли атестацію, а відтак і підтвердили право носити високе звання поліцейського, склали присягу на вірність українському народові.

Участь в урочистості взяли керівники райвідділу та його особовий склад.

«Ми разом складаємо урочисту обіцянку працівників поліції на вірність нашому народові. «Служити та захищати!» — такий девіз служби поліцейського», — зазначив керівник Камінь­Каширського відділу поліції Валентин Іванович Чих. Він також зауважив, що присяга закріплена законом, який чітко прописує умови проходження служби поліцейських.

Із складанням присяги усіх співробітників привітав також перший заступник начальника Камінь­Каширського відділу поліції Мирослав Курбанов. Він наголосив, що присягу складають на все життя.

«Такий крок є визначною віхою в долі людини, свідченням її життєвого вибору, свідомого ставлення до професії», — сказав Мирослав Олегович.

Як зазначила в розмові з журналістами інспектор Камінь­Каширського відділу поліції Надія Шумік, під час атестації 60 співробітників райвідділу поліції підтвердили готовність працювати в сучасних умовах, сумлінно та дисципліновано, з високою відповідальністю виконувати службові обов’язки, постійно вдосконалювати професійний рівень, неухильно дотримуватися Конституції України та чинного законодавства держави. А саме цього від них і чекають краяни.

Наш кор.

НОВИНИ
One comment on “60 поліцейських району присягнули на вірність
  1. Прилизно один поліцейський на 1000 жителів району в тому числі і немовлят. Швидше всього що таке співвідношення не відповідає нормам Євросоюзу, а отже попереду будемо бачити Їх скорочення до оптимальної величини.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *