Незалежна громадсько-політична газета

Камінь буде схожим на Лондон?

бІГУ  райцентрі  незабаром  може  з’явитися  вежа  БІГ  БЕН!

Спорудження архітектурного об’єкта власним коштом ініціював місцевий підприємець Богдан Придатко. Відтак чоловік звернувся до депутатів міської ради з проханням, аби ті на засіданні земельної комісії, що відбулася минулого вівторка, ухвалили рішення про надання дозволу щодо використання земельної ділянки у парковій зоні для будівництва цієї споруди. За проєктом, циферблат установленого на ній годинника має освічуватись у темну пору доби. У подальшому готовий об’єкт підприємець має намір передати до комунальної власності міської ради.

Тим часом, брати на себе відповідальність та попередньо ухвалювати таке рішення обранці не квапились. Мовляв “чи не почне згодом підприємець вести там певну комерційну діяльність?”

Тож передали “дражливе” питання на розгляд чергової сесії міськради.

До слова, міні-копії веж популярних Біг Бенів прикрашають чи не усі перехрестя британської столиці.

Іще один привабливий об’єкт інфраструктури, завдячуючи приватним підприємцям, невдовзі може постати у нашому місті. Так, на території колишньої лазні нинішній її господар має намір збудувати шестиповерховий торговельно-розважальний комплекс. Окрім кафе та торгових павільйонів там планують облаштувати і готельні номери. Відтак в межах приватизованої ділянки площею десь у 22 сотки, депутати дали згоду її власнику на виготовлення проєктної документації.

unnamed (2)

І це ще не все. Так, в межах вулиці Чкалова приватний забудовник зацікавлений спорудити житлову багатоповерхівку. Однак міські обранці поки що не вирішили, на яких умовах виділятимуть йому землю для означеної цілі. Тож і це питання розглянуть вже на найближчому засіданні сесії.

Леся МІНІБАЄВА.

 

 

 

Передрук або використання у будь-якій формі матеріалу без письмової згоди редакції заборонено!

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *