Незалежна громадсько-політична газета

Коронавірус виявили у 8 населених пунктах району

koronavirus-3На фоні загальної боротьби з COVID-19 чимала частина жителів району не вірить у існування коронавірусної хвороби. Вони переконані, що це чиясь гра та маніпулювання людьми. Тим не менш, статистика сьогодні свідчить про те, що кількість хворих на COVID-19 на Камінь-Каширщині зростає.

За даними  Камінь-Каширського міжрайонного відділі ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України», коронавірус у нас вразив 8 населених пунктів.

Станом на 22 травня кількість інфікованих зросла до 16 випадків:

Камінь-Каширський – 6;

Піщане – 3 (з них 2 одужало);

Підбороччя – 2;

Бузаки, Сошичне, Видерта, Радошинка, Хотешів – по 1.

– Із загальної кількості хворих на COVID-19 у районі переважна більшість має легку форму і перебуває на амбулаторному лікуванні. Лише троє осіб наразі лікуються у медичних закладах, – проінформувала керівниця Камінь-Каширського міжрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» Галина Кузнєцова.

Галина Сергіївна зауважила також, що хворіють у нас люди усіх вікових категорій. Зокрема, без врахування останнього випадку, вікова структура захворюваності на коронавірусну хворобу виглядає таким чином:

від 0 до 17 років – 6,7 %,

18—29 років – 13,3 %,

30—49 років – 47 %,

50—65 років – 20 %,

65 і старші – 13 % хворих.

До речі, протягом останнього тижня аналізи для ПЛР було відібрано у 21 особи, які перебували у контакті з хворими, або мають підозру.

Тетяна ПРИХОДЬКО.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *