Незалежна громадсько-політична газета

Військові подякували доброчинцям

unnamed (39)Військові 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого висловили подяку владі району за систематичну фінансову підтримку.
Напередодні Дня Перемоги район відвідав заступник командира бригади з морально-психологічного забезпечення під-полковник Володимир Демидюк. Від імені командира бригади полковника Сергія Войченка він подякував голові Камінь-Каширської районної ради Віктору Сусу, депутатам, а також громаді Гуто-Боровенської ОТГ на чолі з ветераном АТО, бойовим офіцером Михайлом Оліферчуком за допомогу та всебічну підтримку формування і вручив годинники з логотипом 14-ої ОМБ.
За словами Володимира Демидюка, за виділені благодійниками кошти вдалося відновити приміщення військової частини та придбати елементи військово-патріотичного виховання, зокрема, плакати із зображенням українських гетьманів та полководців. І це, зазначив підполковник Демидюк, — неодноразова допомога від влади Камінь-Каширського району.
Натомість голова райради Віктор Сус передав загартованим у боях вій-ськовим ікону Миколая Чудотворця, аби святий божий угодник охороняв борців за мир, рятував їх від біди та скорботи.
Леся МІНІБАЄВА.
Фото автора.

Передрук або використання у будь-якій формі матеріалу без письмової згоди редакції заборонено!unnamed (3)

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *