Незалежна громадсько-політична газета

У Камені відкрито сучасний сервісний центр МВС

с

Камінь-Каширський став третім містом після Луцька та Нововолинська і першим районним центром на Волині, де відтепер діє відкритий днями сучасний, за останньою вимогою часу, сервісний центр МВС. Будівлю, що по вулиці 1 Травня, навпроти автостанції, капітально відремонтували, оснастили необхідним устаткуванням, зокрема, комп’ютерною технікою, якісним інтернетзв’язком, електронним табло, а також інформаційним блоком, в якому клієнт може ознайомитися з переліком послуг, що тут надаються. Центр облаштований за принципом прозорого офісу та працює за системою “єдиного” вікна. 

сс 

— Серед послуг нашої установи — реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна та видача посвідчень водія і довідок про відсутність судимостей, тощо, — розповідає начальник сервісного центру МВС Володимир Лук’янчук. — Скористатися запропонованими вигодами тепер можуть не лише мешканці північних районів області, як це було раніше, а й будь-який громадянин України з будь-якого регіону держави. В оновленому центрі передбачені зручності, зокрема, для людей з інвалідністю. Зона очікування оформлена буккросингом та дитячим куточком для відвідувачів з дітьми.
Серед новацій, що їх пропонують у відомстві, — створення електронної черги клієнтів. Тепер людина може зареєструватися на прийом у бажані для неї день і годину. Без сумніву, це ще один крок у напрямку подолання корупційних ризиків. Не менш важливим є і те, що запис на прийом он-лайн дозволить зекономити, звести до мінімуму витрату дорогоцінного часу клієнта. Крім того, у центрі представлено іще один сегмент зручностей — електронний кабінет водія — найпопулярніший канал, що значно пришвидшує та полегшує отримання державних адміністративних послуг громадянами. У згаданий спосіб можна отримати довідку про несудимість он-лайн, перевірити свої знання з ПДР на безкоштовному тренажері, або ж ознайомитись з інструкцією для тих, хто хоче вперше отримати посвідчення водія.
“У проміжку однієї години з урахуванням послуг експерта тепер в оновленому сервісному центрі можна отримати будь-яку розширену послугу”, — зазначив начальник центру.
До речі, на реконструкцію установи витратили більше півтора мільйона гривень.
Леся Мінібаєва.
Фото автора.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *