Незалежна громадсько-політична газета

“Імпреза” — заклад європейського зразка

unnamed (3)У першу неділю вересня в Україні відзначають День підприємця. У Камінь-Каширському районі зареєстровано 1378 осіб, які ведуть приватний бізнес. Вони будують, шиють, виробляють, навчають, лікують, розважають, готують, продають, купують… Загалом усі разом ці люди вносять значний вклад у розвиток економіки краю та забезпечують населення найрізноманітнішими товарами й послугами.
Світовий досвід свідчить: чимало підприємств, які є успішними на своєму ринку, це — сімейний підряд. Хоч український бізнес доволі молодий, проте численні родини схиляються саме до такої моделі побудови спільної справи. Сімейні корпорації, які успадковуються в поколіннях, за своєю природою, навпаки, розраховані на довге життя і мають горизонт планування не на рік, два чи п’ять. Вони будують плани на декілька поколінь.

Ганна та Віктор Мисіки — яскраві представники сімейної династії ресторанного бізнесу у Камені-Каширському. Їм належать найвідоміші заклади міста — “Імпреза”, “Застав’я” та піцерія “Бон-апетит”. Підприємці переконані, що значно краще передати своїм дітям готову справу, котра приносить певний прибуток, аніж просто грошові знаки. Такий спосіб може виховати у дітей повагу до матеріальних цінностей та зменшить шанси на нераціональне використання фондів.
Місцева бізнесвумен певна в тому, що сімейне підприємництво — це відчуття спільної справи та місії, що об’єднує.
— Це істотно згуртовує нашу родину та забезпечує довге існування самому бізнесу. Ми постійно вчимося, вдосконалюємося, маємо бажання відкривати все нові шляхи розвитку. Робота підприємця-ресторатора складна та водночас дуже цікава, — додає пані Ганна.
Справу ресторанного господарства Ганна та її родина успадкували від її матері. Нині запрошують краян відвідати їхнє дітище — ресторан “Імпрезу”, розташований у самісінькому центрі міста.
Неперевершені страви, що їх пропонують досвідчені кухарі, не залишать байдужими жодного гурмана. Адже у закладі невпинно піклуються про те, аби забезпечити усі гастрономічні забаганки найприскіпливішого гостя, поєднуючи при цьому кухні народів світу. Ресторан працює упродовж 4-х років та розрахований на відвідування одночасно сотні охочих посмакувати вишуканими наїдками.

Здорова та смачна їжа — це гриль

Власниця закладу Ганна Мисік зазначає, що страви, приготовані саме на грилі, є своєрідною родзинкою їх сімейного ресторану. Більше того, поціновувачі “здорової” їжі, котрі прагнуть зберегти здоров’я та хорошу фізичну форму, достойно оцінять цю пропозицію від закладу.

—М’ясні страви, риба та овочі, приготовані на натуральному дерев’яному вугіллі, не лише безпечні, ба навіть рекомендовані фахівцями з “правильного” харчування, як дієтичні. Дієтологи вважають, що продукти на грилі значно корисніші, аніж смажені на сковороді чи тушковані. Страви на решітці не лише дозволять нашим клієнтам харчуватися правильно, але й перетворять цей процес на справжнє задоволення смаками. Адже хрустка скоринка та легкий аромат диму додають вишуканості обраній страві та відводять їй перші місця у топі, додає господарка “Імпрези”.
Безліч видів витриманих сирів створюють атмосферу сирного королівства в “Імпрезі”. Як зауважила Ганна Мисік, нині стало популярним серед відвідувачів дегустувати різноманітні види сирної продукції. Тенденція, імовірно, походить з Європи. Люди все частіше стали подорожувати, відвідують ресторани за кордоном. Відтак, нерідко самі гості ресторану диктують усе нові тенденції в меню закладу.

Обираємо соуси

Соуси, виготовлені з ягід волинських лісів, доповнюють смак будь-якої страви, вони стали невід’ємним атрибутом у меню цього закладу. Майстри кулінарної справи нерідко експерементують зі складниками, тому смак риби чи м’яса може розкрити соус, що додасть стравам соковитості та ексклюзивності.

Вивчаємо карту вин

Винна карта “Імпрези” зібрала десятки видів напою. Тут представлені відомі торгові марки багатьох країн світу: Італії, Франції, Грузії… Вина українських виробників також користуються неабиякою популярністю серед відвідувачів.

Ресторан “Імпреза” — місце, що ідеально підходить для святкування весіль, днів народжень та різноманітних святкових заходів. А також для вечірніх посиденьок з друзями, ділових зустрічей, ланчу посеред робочого будня. Естетичне оформлення закладу, відмінний сервіс та апетитні позиції в меню створять атмосферу, що допоможе гостю налаштуватися на позитивний лад.

Інспектувала
Леся Мінібаєва.

unnamed (9)

ПУБЛІКАЦІЇ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *