Незалежна громадсько-політична газета

З такими можна йти в похід!

image-0-02-08-c791511e7beccc7368f706908fb4105ffa4d2c26ad21e340a680e5ae07843cc6-V

Камінь-каширські хлоп’ята і дівчата, котрих бачите на фото, добре знають, як дати собі раду в умовах дикої природи, відшукати правильний орієнтир на місцевості, маючи в руках лише карту та компас. Уже довгий час вони навчаються цієї складної техніки та вправно демонструють здобуті знання на практиці. Нещодавно у складі збірної команди школярі побували на обласному етапі змагань зі спортивного орієнтування, що відбулися на території Ковеля та приміського села Зелена. 

Протягом трьох днів спортсменам випало відчути справжній пригодницький дух, єднання з природою, впоратися із напрочуд важкими завданнями. Найцікавішою видалася основна частина змагань, котру організатори вирішили провести серед лісового масиву неподалік села Зелена. Тут діти змогли проявити вміння орієнтуватися на незнайомій локації, а також швидко долали різноманітні природні перепони.
Отож у підсумку чемпіонський кубок дістався луцькій команді. Камінь-каширці, на жаль, у загальному заліку виявилися лише четвертими.
А от в індивідуальному рейтингу маємо більш втішні результати. Зокрема у молодшій групі перше місце та відповідні нагороди здобули Христина Тимошик і Вікторія Пась. Їх старші колеги Юлія Смітюх і Оксана Рудчик у своїй віковій групі посіли друге місце (естафета).
Олександр ПРИЙМАК.

Спорт

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *