Незалежна громадсько-політична газета

Новини району

Нашого полку прибуває

a376ff17ba47a3fdb7296d6050aa7528

Гарною подією відзначився початок минулого тижня для камінь-каширської родини Івана та Катерини Лесиків. У молодого подружжя народився первісток, синочок Назар.
З’явився хлопчик на світ 15 квітня, ставши таким чином 200-им новонародженим малюком у цьому році. Якщо ж говорити про динаміку зміни статевого складу населення району, то першість серед новонароджених і далі утримують дівчатка. Їх бузько встиг наносити вже більше сотні.
Олександр ПРИЙМАК.

 

У жінки за кермом — свої правила

Днями опівдні на перехресті вулиць Ватутіна і 1-го Травня у Камені-Каширському не розминулися дві іномарки – Citroеn Xsara Picasso та Ford Connect. Внаслідок автопригоди водій одного з транспортних засобів зазнав травм.
Призвідницею дорожньо-транспортної пригоди, як повідомляють поліцейські, стала 32-річна кермувальниця сітроена. Жінка не надала переваги в русі 33-річному жителю селища Любешів, що й спричинило зіткнення. Наслідки невдалого маневру для водійки виявилися не надто втішними. З травмами її госпіталізовано у неврологічне відділення центральної районної лікарні. Проводиться досудове розслідування.
Олександр ПРИЙМАК.

 

Дитсадок у доброму нарешті запрацює

 

Про це повідомила прес-служба Волинської ОДА. Реконструкція ДНЗ на 40 дитячих місць триває з 2016 року і невдовзі має завершитися.
Наразі проведено внутрішні оздоблювальні роботи, встановлено системи опалення на тверде  паливо, системи електропостачання, водопроводу, зовнішнього та внутрішнього водовідведення, санвузлів, підлоги, проведено реконструкцію фасаду та встановлено огорожу території. На часі – благоустрій території та доукомплектування закладу усім необхідним.
Іванна ШЕМЕТЮК.

 

 

Алея із 100 саджанців червоного дуба

Проблема захисту довкілля з кожним роком все більше загострюється, і молодь, як найактивніша група суспільства, оперативно реагує на злободенні питання та долучається до екологічних акцій різного масштабу. Зокрема, важливу роль відводять оновленню зелених насаджень.
Так, учні Камінь-Каширського ВПУ не лишилися байдужими і під егідою лісівників ДП «Камінь-Каширськагроліс» та «Камінь-Каширське лісове господарство» висадили на території училища алею саджанців червоного дуба. Загалом було посаджено до 100 дерев.
Іванна ШЕМЕТЮК.

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *