Незалежна громадсько-політична газета

Міст без пішохідного переходу

1

Через це люди постійно ризикують потрапити під колеса автомобілів

У свій час добру справу зробила міська рада — влаштувала пішохідні переходи через міст у центрі міста біля “Застав’я”. Тепер люди безпечно ходять, не ризикуючи потрапити під колеса автомобілів, рух яких тут дуже інтенсивний.
На жаль, цього не можна сказати про інший міст у місті через річку Цир — по вулиці Коніщука. Цим шляхом теж щоденно їздить дуже багато автотранспорту як жителів міста, так і тих, хто транзитом рухається у напрямку Ратного, Любешова тощо. Так само цим шляхом послуговуються дуже багато пішоходів, як місцевих людей, так і тих приїжджих, які здебільшого прошкують до районної лікарні. А ще за 50 метрів від мосту дитячий садочок, куди ведуть своїх малюків батьки. Тож можна уявити, скільки за день тут проїжджає техніки, проходить людей. І саме останні щоразу ризикують опинитися під колесами автівки, трактора тощо. Адже перейти через міст можливо лише проїжджою частиною, де рухається транспорт. Якоїсь альтернативи — жодної. Довелося бути свідком, як на літнього віку жінку з дитиною, яку, очевидно, вела вранці, тримаючи за руку, у садочок, на шаленій швидкості ледве не наїхав молодик. Мабуть, сам ангель-охоронець врятував цих людей — здалося, що авто зачепило злегка їх і вони впали під поручні моста, але, слава Господу, не ушкоджені, а лише перелякані.
Тож люди просять владу міста нарешті вирішити питання безпечного переходу через зазначений міст — збудувати пішохідні доріжки так само, як це зроблено у центрі міста.
Петро ТРОФИМЧУК.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *