Незалежна громадсько-політична газета

Чим багаті, тим і пишаємося!

img-4202dba2dc5084d4d8684a60586533cd-v

Кожна дитина обдарована по своєму, потрібно лише вчасно побачити і допомогти їй розвинути цей хист. З метою виховання юного покоління краян на кращих зразках національної культури, забезпечення їх активної участі у гуртках художньої самодіяльності, виявлення та підтримки талантів і обдарувань нещодавно в місті Камені-Каширському було проведено районний фестиваль учнівської творчості під назвою “Дивосвіт дитячих талантів”.

img-91ae277b0770c89f8b941a289a153fb2-v

Не секрет, що на теренах Камінь-Каширщини мистецькі заходи подібного штибу відбуваються із року в рік. Проте нинішній фестиваль за розмахом і кількістю учасників можна вважати одним із наймасовіших. Присутні гості мали нагоду оглянути та оцінити більше 260 робіт, виконаних школярами району у техніках сучасна вишивка, паперопластика, з природного матеріалу, фетру, фоамірану. Також у рамках тематичної виставки “Світ дитячих захоплень” вихованці будинку дитячої та юнацької творчості представили власноруч виготовлені вироби декоративно-ужиткового мистецтва. У свою чергу гуртківці станції юних техніків підготували моделі літаків, ракет, автомобілів, кораблів. Тому цікавинок вистачило на всіх і на будь-який смак.

Потому стартувала велика концертна програма, де понад 280 вихованців загальноосвітніх шкіл, навчально-виховних комплексів, позашкільних закладів освіти краю демонстрували глядацькому загалу власні співочі, танцювальні, артистичні таланти.

Чи вдався фестиваль? Безумовно! Тому підтвердження — гарний настрій, з яким поверталися в рідні домівки учасники заходу.

Олександр ПРИЙМАК.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *