Незалежна громадсько-політична газета

Раківліським туристам немає рівних

DSC_0967

Команда загальноосвітньої школи села Раків Ліс виборола кубок першості в чемпіонаті Волині з пішохідного туризму. В особистому заліку чемпіонами і серед хлопців, і серед дівчат теж стали учні місцевої школи.

 16-17 лютого у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів села Раків Ліс відбувся відкритий чемпіонат Волині серед юнаків з пішохідного туризму в закритих приміщеннях, організований обласним Центром туризму, спорту та екскурсій за сприяння Камінь-Каширської станції юних туристів.

DSC_0550

Спортсменів та їх наставників радо привітали начальник відділу освіти, молоді та спорту Камінь-Каширської райдержадміністрації Віктор Пась, директор школи Олександр Кузьмич, які активно підтримують розвиток спортивного туризму на території свого району як серед дітей, так і серед педагогів.

За звання чемпіона з туризму змагались близько 50 спортсменів з міста Ковеля, Боратинської та Вишнівської громад, Ківерцівського, Маневицького та Камінь-Каширського районів.

За результатами напруженої дводенної боротьби кубок першості з пішохідного туризму здобула команда загальноосвітньої школи села Раків Ліс (тренер Сергій Карпік, ІІ місце дісталося спортсменам Камінь-Каширської станції юних туристів (тренер Іван Тищук) і ІІІ місце посіли юні туристи міста Ковеля (тренер Ірина Артемук).

В особистому заліку чемпіонами серед хлопців стали учні ЗОШ села Раків Ліс Денис Муц, Максим Макарчук; серед дівчат — Юлія Смітюх, Юлія Давидюк, Оксана Рудчик. Також  у зв’язках учні школи Раків Ліс зайняли призові місця: 1 місце – Юлія Смітюх, Юлія Давидюк, 2 місце – Антон Остапук, Максим Муц та 3 місце – Максим Макарчук, Денис Муц.

Переможці та призери отримали грамоти управління освіти, науки та молоді, дипломи обласного Центру туризму, спорту та екскурсій, кубки та медалі. Переможці в особистому заліку серед хлопців та дівчат отримали квитки на фестиваль «Бандерштат».

Іван ТИЩУК.

DSC_0602

DSC_0535

ПУБЛІКАЦІЇ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *