Незалежна громадсько-політична газета

Новини району

Ремонтують міські дороги

Дорожнє покриття на міських автошляхах потрохи доводять до ладу.
Не так давно успішно завершено капітальний ремонт ділянки проїжджої частини, що на вулиці Польова. Вартість проведених робіт — понад чотириста шістдесят тисяч гривень.

 

Кошти на житло для дітей-сиріт

зоо тисяч гривень депутати районної ради передбачили спрямувати черченському сільському бюджету через субвенцію. 150 тисяч на ці потреби виділено з обласного бюджету, а також 150 тисяч гривень із районного.
За ці кошти на території Черченської сільської ради повинні придбати житло для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

Кошти на проведення виборів у Гуто-
Боровенській ОТГ є
Для району виділили субвенцію з державного бюджету на проведення виборів депутатів Гуто-Боровенської сільської об’єднаної територіальної громади.
На це спрямовано 234,4 тисячі гривень. З них райдержадміністрація отримає 1,4 тисячі гривень на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки та проведення виборів. Решта 233,0 тис. грн. буде спрямовано субвенцією гуто-боровенському сільському бюджету.
Управління фінансів РДА також запропонувало за рахунок зменшення призначення резервного фонду виділити районній раді 17 тисяч гривень на районну виборчу комісію. Дана пропозиція обумовлена тим, що відсутнє джерело її фінансування.

Район отримав додаткову дотацію

Із державного бюджету для Камінь-Каширського району додатково виділено додаткову дотацію на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров‘я в розмірі 7663,5 тисяч гривень.
Відтак депутати районної ради прийняли рішення спрямувати ці кошти на збільшення асигнувань на оплату праці, розрахунки за спожиті енергоносії та утримання шкіл. Зокрема:
– відділу освіти – 7543,5 тис грн, з них: 5543,5 тис грн на збільшення кошторисного призначення на оплату праці обслуговуючого персоналу загальноосвітніх шкіл, 400 тис грн на оплату послуг газопостачання та інших енергоносіїв, 1435 тис грн на утримання шкіл, 165 тис грн на капітальні видатки, придбання котла для ЗОШ села Карасин;
– районній державній адміністрації – 120,0 тис грн на розрахунки за спожиті енергоносії ЦПМСД.

 

Виділили кошти на ліки діабетикам

Бюджет Волині отримав додаткову медичну субвенцію, яку розподілили між містами обласного значення, районами й ОТГ.
Згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації для Камінь-Каширського району також збільшили медичну субвенцію. Таким чином Камінь-Каширщина отримала з державного бюджету на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет 300 тисяч гривень.
Добірку підготували
Олександр ПРИЙМАК, Тетяна ПРИХОДЬКО.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *