Незалежна громадсько-політична газета

Новини район

Шановні камінь-каширці та гості міста!

2db5d-Gol
14 жовтня ц.р. на районному стадіоні «Колос» у Камені-Каширському відбудеться свято відкриття футбольного поля.
У програмі свята :
виступи художніх колективів;
урочисте відкриття поля за участі представників Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», народного депутата України Ірини Констанкевич та місцевої влади;
футбольний матч між командами сіл Видричі та Раків Ліс на Кубок району;
розважальна програма для дітей;
куліш для всіх учасників та гостей свята.
Початок о 12.00 год.

 

Краяни здають поліції зброю

Протягом жовтня на Камінь-Каширщині триває місячник добровільної здачі зброї.
Саме в цей час особи, які зберігають її незаконно, мають реальний шанс уникнути кримінальної відповідальності, самотужки принісши свій “арсенал” у районний відділ поліції. Нині помітні перші результати цієї акції. Окремі свідомі краяни таки прислухалися до порад правоохоронців і добровільно здали дві рушниці “Іж – 17”.
Олександр ПРИЙМАК.

 

Міська рада призначила стипендію юному бандуристу

Ілля Пилипчук з Каменя-Каширського, який є дипломантом і переможцем багатьох всеукраїнських і міжнародних конкурсів гри на бандурі, став лауреатом щорічної стипендії міської ради.
З метою підтримки, стимулювання та морального заохочення юного обдарування, враховуючи його високі мистецькі досягнення, депутати міста встановили Іллі Пилипчуку щомісячну грошову винагороду у розмірі 300 гривень, яка буде виплачуватися протягом поточного навчального року.
Як повідомила на засіданні сесії секретар міськради Наталія Бащук, хлопець навчається у 7 класі Камінь-Каширської дитячої школи мистецтв. У 2016 році він здобув перше місце, а минулоріч — друге на міжнародному конкурсі бандуристів “Волинський кобзарик”.
Олесь Федорович.

 

Пішли по журавлину, а знайшли…
обезголовлений скелет людини

У лісі поблизу села Піщане жінки, які збирали журавлину, натрапили на рештки людини. За попередньою версією, це може бути безвісти зниклий минулоріч житель села Соснівка.
Про жахливу знахідку вони одразу повідомили поліцію. Як розповіли журналістам у Камінь-Каширському районному відділі поліції, знайдені людські рештки направлені на експертизу. Поки лише за одягом попередньо вдалося ідентифікувати особу. За описом і наявними у правоохоронців даними, це, ймовірно, зниклий ще у березні 2017 року житель села Соснівка Сергій П.
Олександр ПРИЙМАК.

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *