Незалежна громадсько-політична газета

Змістовно відпочили у таборі «Стежина любові»

Табір Раків-Ліс...З благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла з 29 липня по 1 серпня та з 5 по 8 серпня відбувся православний дитячий табір «Стежина любові», який розташувався на лісовій галявині поблизу села Раків Ліс.   

Варто зазначити, що це вже вдруге було організовано такий табір. Цікавим і змістовним видався відпочинок дітей у минулому році, однак умови перебування в таборі бажали бути кращими. А тому ще з осені минулого року розпочалися роботи з підготовки території табору до прийому дітей.
З ініціативи протоієрея Ростислава за підтримки громади села викопано ставок, облагороджено, огороджено його металевою сіткою та підведено воду. Дружно відгукнулись батьки дітей на пропозицію провести толоки по прибиранню території. Окрасою дитячого містечка стали добротні альтанки. Матеріал для їх виготовлення виділив «Камінь-Каширськагроліс» (директор Олександр Анатолійович Грицай). Конструювали та встановлювали їх батьки дітей.
Крім того за сприянням, настоятеля храму протоієрея Миколая Смолярчука було придбано озвучення.
В таких прекрасних умовах бажаючих відпочивати зголосилося багато. Так, у першій зміні було понад дев’яносто дітей, в другій – шістдесят.
Своє перебування в таборі юні учасники розпочали з молитви, яку очолив духівник табору «Стежина любові» протоієрей Ростислав Сіжук, котрий і благословив дітлахів. Цікава та насичена програма життя наметового містечка зробила відпочинок для дітей незабутніми.
Вожаті табору підготували цікаві конкурси, спортивні змагання та прекрасне дозвілля.
Діти мали змогу купатися в ставку, слухали духовні настанови священиків та спілкувались з ними на різноманітні теми біля вечірнього багаття.
Час пролетів досить швидко для дітей, які повернулись додому сповнені благодаті Божої і чистих дитячих вражень.
Прихожани Свято-Благовіщенського храму села Раків Ліс.

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *