Незалежна громадсько-політична газета

Вогнеборці району вдало виступили на змаганнях з пожежного спорту

сБоротьба із стихією, порятунок — справа мужніх.  Лише відважні та сміливі здатні ризикувати власним життям заради інших.

Минулого четверга понад півтори сотні кращих працівників державної служби порятунку області з’їхалися до Луцька. Приводом для масових зборів стало не масштабне загорання, а обласний етап змагань з пожежно-прикладного спорту.

Розпочався спортивний чемпіонат із боротьби за першість у підйомі штурмовою драбиною у вікно четвертого поверху та подолання 100-метрової смуги з перешкодами. У подальшому на рятувальників чекали пожежна естафета, підйом висувною драбиною у вікно 3-го поверху навчальної вежі, бойове розгортання на умовній пожежі. Це те, чим вони займаються на кожному бойовому чергуванні. Різниця полягає лише в тому, що нагорода за перемогу в спорті — престиж, а в реальному світі — збережене людське життя.

Як повідомив начальник Камінь-Каширської восьмої державної пожежно-рятувальної частини, капітан служби цивільного захисту Максим Омельчук, майже у всіх дисциплінах рятівники району продемонстрували хорошу підготовку. А у бойовому розгортанні — навіть один із кращих результатів, зайнявши третє місце, за що учасники нашої команди на чолі з начальником Камінь-Каширського районного відділу ДСНС Андрієм Багнюком нагороджені почесною грамотою.

Олесь Федорович.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *