Незалежна громадсько-політична газета

Ані дороги, ані потрачених на ремонт грошей

3_23244228_784458081733155_4527527167819231342_nУ селі Верхи завезена піском вулиця після грейдерування і рясних осінніх дощів перетворилася на місиво багнюки. Місцеві бідкаються, що цим шляхом не пройти, не проїхати.

“Ото “догосподарювалися”! Така дорога у нашому селі була лише у повоєнні роки, коли панували суцільне зубожіння та розруха”, — згадують старожили села.
І людям дійсно не до сміху, адже щодня їм доводиться намотувати цим сипучим із грязюкою шляхом кілометри. Особливо розвезло дорогу на вулиці Глинянка. Зараз у моді в селі знову стали популярними гумові чоботи.
Першим своє обурення дорогою у Верхах висловив місцевий житель Андрій Віліщук. Він зробив навіть пост на своїй сторінці у одній із соціальних мереж, ілюструвавши його, як доказ, фотографіями.
Він стверджує, що таким шлях у Верхах став після того, як селом проїхався грейдер.
“У нас в селі була погана дорога, але не настільки. В серпні цього року її завезли піском. Порівняли і вона стала хороша. А тут вирішили пустити грейдера, бо, очевидно, знову виділили якісь кошти, які слід було “освоїти”. Тільки от трактор приїхав у дощ. Показався, що був! І все! Після його коліс стало ще гірше!”, — говорить пан Андрій.
А згодом до редакції вже почали телефонувати жителі Гути-Камінської. Їх обурило, як працівники однієї із дорожніх фірм взялися за ремонт асфальтівки, яка веде із Каменя-Каширського до їхнього села. Цю дорогу, кепкуючи, мешканці охрестили танкодромом. І ось дорожники, за словами людей, ями та вибоїни на ній взялися засипати звичайним щебенем, перемішаним просто із сирою землею. Люди запитують: невже це таким має бути ремонт за ті мільйони, про які неодноразово йшлося на усіх рівнях?
Олесь ФЕДОРОВИЧ.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *