Незалежна громадсько-політична газета

Несправні вуличні ліхтарі у місті відремонтують наступного місяця

сПогодьтеся, як приємно ввечері прошкувати освітленими тротуарами, не боячись перечепитися за якусь перешкоду, чи втрапити до калюжі. Однак останнім часом до редакції почастішало скарг від стурбованих читачів, які бідкаються, що то тут, то там ліхтарі гаснуть. Так, нещодавно до нас звернулася жителька вулиці Йова Кондзелевича (колишня Дзержинського). Під час телефонної розмови жінка повідомила, що “новенькі ліхтарі, які встановили кілька років тому, вже мають ґандж. Частина із них просто перестала світити. Якщо літньої пори проблема ще не так докучає, то з приходом осені доводиться сутужно. Часто буває, що “швидка” затемна просто не може відшукати потрібний номер будинку хворого”.

 

Чому місто потрохи поринає у пітьму? Про це журналісти запитали в керівника ВУЖКГ Ігоря Каденчука.

– На сьогодні в штаті комунального підприємства немає електрика, тому ми не можемо оперативно відреагувати на проблему. Через це і виникають певні незручності. Але ми вже домовились, що протягом певного періоду на умовах найму буде працювати спеціаліст з іншого відомства. Опісля узгодження документації розпочнемо заміну пошкоджених ліхтарів. Згідно з ухваленим планом комунальники візьмуться за реконструкцію освітлення на найбільш проблемних ділянках.

За словами Ігоря Миколайовича, всі роботи можливо завершити протягом жовтня. Тож будемо сподіватися, що зовсім скоро вулиці нашого міста знову сяятимуть.

Олександр ПРИЙМАК.

 

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *