Незалежна громадсько-політична газета

Працювати з людьми і для людей

За рік роботи народного депутата

України Ірини Констанкевич на розвиток громад району спрямовано 8,5 млн. грн.

 20160801120801

Одним з важливих результатів діяльності народного депутата України Ірини Констанкевич – залучення державних коштів на соціально-економічний розвиток громад округу. У 2016 році за поданням народного депутата в наш район надійшло 3,5 млн. грн. З них 2,5 млн.грн. — на будівництво школи в селі Осівці, 640 тис. грн. — на реконструкцію залу важкої атлетики в м. Камінь-Каширський, по 300 тис. грн. на реконструкцію ДНЗ в селі Добре та будівництво соціально-культурного центру в селі Карпилівка, 104 тис. грн. — на придбання комп’ютерів для ЗОШ І-ІІ ст. села Оленине.

У 2017 році вже надійшло 5 млн. грн. Перший транш (травень): 300 тис. грн. — на придбання медобладнання для ЦРЛ, по 200 тис. грн. — на будівництво ЗОШ І-ІІ ступенів села Оленине та ремонт ДНЗ села Бузаки, по 100 тис. грн. — на ремонт даху СБК села Черче, облаштування спортивного поля в селі Раків Ліс, ремонт СБК села Грудки, вуличне освітлення в селі Залісся, будівництво ЗОШ І-ІІІ ст. села Осівці, реконструкцію ДНЗ в селі Добре. Другий транш (липень): 891 тис. грн. — на будівництво ЗОШ І-ІІІ ст. села Осівці, 495 тис. грн. — на заміну вікон в ЗОШ сіл Боровне, Брониця, Видерта, Карасин, Нові Червища, Клітицьк, 455 тис. грн. — на придбання котлів твердопаливних та обладнання для ЗОШ села Воєгоща, ЗОШ  села Підріччя, СБК села Нуйно, СБК села Ворокомле, по 99 тис. грн. — на ремонти дахів ЗОШ села Мельники-Мостище, ЗОШ села Верхи, ЗОШ села Личини, ремонт даху СБК села Видричі, по 100 тис. грн. — на ремонт вулиць в селах Стобихівка та Фаринки, 100 тис. грн. — на ремонт приміщення пожежного депо в селі Полиці, 80 тис. грн. — на придбання обладнання для МПО села Піщане, 100 тис. грн. — на виготовлення проектно-кошторисної документації добудови ЗОШ І-ІІІ ступенів села Гута –Боровенська, 120 тис. грн. — на виготовлення проектно-кошторисної документації реконструкції ДНЗ села Качин, 170 тис. грн. — на ремонт даху костелу у м. Камінь-Каширський.

Ірина Констанкевич  у своїй діяльності керується принципом: найважливіший критерій відбору об’єктів — звернення громад. Головне — не виділити кошти, а перетворити їх у якісний результат для людей, домогтися раціонального та ефективного використання цих коштів  керівниками громад та розпорядниками, забезпечити  дієвий контроль за їх використанням.  Влада має працювати з людьми і для людей.

Світлана СИДОРУК,

помічник народного депутата України.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *