Незалежна громадсько-політична газета

Фестиваль “Козацькі розваги” зібрав кращих спортсменів Волині

xS0nYdCdjS4Минулої неділі на базі спортивної арени Камінь-Каширського вищого професійного училища відбувся обласний етап всеукраїнського фестивалю “Козацькі розваги”. Тринадцять команд з області, що складалися із двох представників, прибули до нашого міста, аби продемонструвати свою міць та справжній чоловічий характер. 

Участь у відкритті змагань взяли заступник голови районної ради Сергій Дмитрук та один із організаторів заходу — директор Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Сергій Панасюк.
Як розповів Сергій Іванович, цей захід обласного рівня ось уже вп’яте поспіль проводиться на базі нашого міста. І на це є досить вагома причина: у попередні роки двічі підряд звання чемпіонів на цих змаганнях та статус кращих здо-бували міські спортсмени Олександр Коб та Володимир Євтушевський. І таким чином вони завоювали право проведення цього заходу в Камені-Каширському. У свою чергу Сергій Панасюк доклав усіх зусиль, щоб це видовищне дійство проводилося у нас на високому та професійному рівні.
На фестивалі відбулись різні за складністю конкурси, які вимагали від спортсменів швидкості, сили та витривалості. Програма змагань включала такі силові вправи як “Чумаки”, ”Чобіток”, “Козацька засіка”, “Каменярі”, “Колода”. За результатами напруженої боротьби перемогу у турнірі здобула команда Маневицького району у складі Віктора Кушніра та Олександра Сидорчука. Вони продемонстрували дійсно злагоджені та відмінні виступи практично у всіх видах. До речі, ці силачі торік були другими на всеукраїнському етапі цього фестивалю.
На другому місці команда “Гарт” з м. Камінь-Каширський — Олександр Коб та Володимир Євтушевський. Наші хлопці всього на кілька очок поступилися своїм суперникам. Третє місце посіли теж спортсмени з м. Каменя-Каширського Віктор Деркач та Тарас Шворак.
Всі переможці були нагороджені грамотами, дипломами та медалями відповідних ступенів від організаторів та спонсорів фестивалю.
Олесь Федорович.

45_20170528_141027_resized_1

39_20170528_134938_resized_1

Спорт

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *