Незалежна громадсько-політична газета

Звикли лише ламати і красти

17795879_1270638279717259_6879903408917687270_nТакими є окремі представники міської громади, що живуть серед нас. Комунальники проситимуть поліцейських знайти і притягнути до відповідальності викрадачів та нищівників зелених смітників.

Культура окремих камінь-каширців прикро дивує. Вражає контраст між жителями міста, які вийшли на вулиці і прибрали територію, та тими, хто навмисне капостить та нищить зроблене дбайливими руками небайдужих. Розчаровує байдужість багатьох камінь-каширців, у яких відсутнє бажання зробити свій вклад у розвиток міста. Обурює, що вони не цінують того, що створюють інші.
Такої думки начальник Камінь-Каширського житлово комунального господарства Ігор Каденчук. Цієї гарячої весняної пори він чи не щодня об’їжджає місто, щоб зорієнтуватися в об’ємі роботи, яку треба зробити найближчим часом. Ось при нагоді звернув увагу на те, що нещодавно встановлені зелені смітники почали зникати з вулиць міста. Минуло лише кілька тижнів, як «особливо виховані» містяни деякі з них понищили чи ж розтрощили зовсім. А «особливо підприємливі» особи і взагалі “приробили їм ноги” та визначили інше місце для їх розташування.
— От і спробуй зробити щось для людей, — розчаровується Ігор Миколайович. – Але ми цю справу так не залишимо. Будемо звертатися у поліцію, аби порушників порядку в місті знайшли і покарали.
Начальник ВУЖКГ переконаний, що камінь-каширці повинні розуміти, що ми живемо однією громадою, а тому спільно повинні дбати про затишок і комфорт у місті. Тих же, хто не поділяє цієї думки і лише капостить, варто виховувати передбаченими законодавством методами, тобто штрафами і навіть буквою Кримінального кодексу.
Тетяна Федчик.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *